Kontakt
Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.
8309DFBB-75A7-44BD-9988-34024B0B2803
Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

Fabrika e Tubave Plastike
FRUTIBEST

Kompania Frutibest është themeluar në tetor të vitit 2006, me një shtrirje sipërfaqesore prej 15.000 metra/katrorë, ku posedon 15 linja prodhimi. Falë cilësisë së lartë të produkteve dhe cmimeve konkurruese, kjo kompani ka arritur një sukses të madh jo vetëm në tregun shqiptar, por duke e zgjeruar efikasitetin e saj tashmë edhe pertej kufijve.

17
Vite Eksperience
15000
M2 Siperfaqe
15
Linja Prodhimi
FrutiBest

Teknologjia dhe Lënda e parë

Kompania F.Best operon në bazë të një teknologjie bashkëkohore dhe europiane. Makineritë i përkasin standarteve më të larta dhe janë prodhim i viteve të fundit. Gjithashtu vlen për tu theksuar se lenda e pare karakterizohet nga një cilësi superiore.

Certifikime

F.Best është e pajisur me çertifikata sigurie mbi cilesine e produkteve sipas standarteve EN si dhe ate te menaxhimit mjedisor. Disa nga certifikimet e kompanise jane te listuara me poshte:

ISO 14001:2015

Certifikimi i Sistemit per Menaxhimin Mjedisor

ISO9001:2015

Certifikimi i Sistemit për Menaxhimin e Cilësisë​

Certifikime te Produkteve