Kontakt

Tuba PPR

Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

Tuba të instalimeve të brendshme të presionit të lartë.

Rekoderi

Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

Rekorderi të dimensionev & formave të ndryshme. PVC-PE-PPR.

Tub i Butë

Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

F.Best prodhon tubin e butë nga lënda e parë PVC, i cili zë një përdorim mjaft të gjerë në përditshmërine tuaj, duke ju shërbyer për të vaditur kopshtin apo cdo gjë tjetër.

Fuçi dhe bidona plastike