Kontakt

15000
M2 Siperfaqe
17
Vite Eksperience
15
Linja Prodhimi

Fabrika e Tubave Plastike
FRUTIBEST

Kompania Frutibest është themeluar në tetor të vitit 2006, me një shtrirje sipërfaqesore prej 15.000 metra/katrorë, ku posedon 15 linja prodhimi. Falë cilësisë së lartë të produkteve dhe cmimeve konkurruese, kjo kompani ka arritur një sukses të madh jo vetëm në tregun shqiptar, por duke e zgjeruar efikasitetin e saj tashmë edhe pertej kufijve.

Nje nder pikat me te forta te kompania F.Best, qe e ka ngritur imazhin dhe prezencen e prodhimeve te saj ne tregun vendas dhe ne ate europian eshte pajisja e kesaj kompanie me laboratorin e testimit te tubave të ujësjellësit dhe tubave korrogato për kanalizime.  Ky laborator  vjen ne ndihme per te ofruar standarde mjaft te larta europiane te produkteve dhe duke rritur keshtu besueshmerine dhe sigurine tek klientet.

Çfarë ofrojmë:

Teknologjia dhe Lënda e parë

Kompania F.Best operon në bazë të një teknologjie bashkëkohore dhe europiane. Makineritë i përkasin standarteve më të larta dhe janë prodhim i viteve të fundit. Gjithashtu vlen për tu theksuar se lenda e pare karakterizohet nga një cilësi superiore.
FROM THE BLOG

News & Articles