Kontakt
Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

Na Kontaktoni

+355 68 20 71 277
Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

Kompania F.BEST  prodhon tubat PVC, të cilat kanë një përdorim mjaft të gjerë në kanalizimin e ujrave dhe në vaditje.

Vijne ne 3 ngjyra: 

  • portokalli
  • e bardhe 
  • gri

Ato kane dimensione nga DN32 deri ne DN315 dhe jane me spesor te mesem.

Tuba Pusi

Tubat e puseve prodhohen nga lënda e parë PVC dhe janë mjaft të qëndrueshëm ndaj presionit dhe shembjeve të dheut.

Ato janë të filetuar në kokë, në mënyrë që të jenë sa më të lehtë dhe të shpejtë në montim.

Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.
Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.