Kontakt
Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

Na Kontaktoni

+355 68 20 71 277
Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

Tuba HDPE dhe HDPE-RC

F.Best prodhon tubat e plastikës nga polietileni (HDPE), të cilat shërbejne për përdorimin e ujit të pishëm dhe për vaditje. Tubat HDPE karakterizohen nga: rezistence ndaj korozionit, fleksibiliteti i larte, pesha e lehte, lehtesi ne instalim. Kjo kompania sjell per here te pare ne tregun shqiptar linjen e prodhimit per tubat HDPE-RC me veshje te brendshme, te cilat karakterizohen nga prania e materialit shtese RC duke i dhene  keshtu nje rezistence me te larte dhe qendrueshmeri deri ne 100 vite, kosto me e ulet, instalimi i lehte dhe i shpejte, si dhe ngadaleson plasjen nentoke.

Dimensionet e tyre varijojne nga DN20 – DN315 me spresor PN6, PN10, 20, 25 dhe PN32.