Kontakt

Nje nder pikat me te forta te kompania F.Best, qe e ka ngritur imazhin dhe prezencen e prodhimeve te saj ne tregun vendas dhe ne ate europian eshte pajisja e kesaj kompanie me laboratorin e testimit te tubave të ujësjellësit dhe tubave korrogato për kanalizime.  Ky laborator  vjen ne ndihme per te ofruar standarde mjaft te larta europiane te produkteve dhe duke rritur keshtu besueshmerine dhe sigurine tek klientet. Tre nga testet me kryesore të cilat realizohen në këtë laborator jane:

Burst Test – Testi i Shperthimit

Hydrostatic Test – Testi Hidrostatik

Testi i Ngurtësisë (Fortësisë)

Fabrika e Tubave Plastike Frutibest prej vitit 2006 prodhon tuba plastike HDPE, HDPE-RC, Tuba Korrogato, Tuba PVC, Tuba PPR, Rekoderi etj.

Testime